Den første spændthed tager form

Introkurset på Danmissions hovedkontor er overstået, og det begynder at gå op for mig, at turen til Cambodja er lige om hjørnet

Jeg sidder i bussen på vej hjem fra København. På vej hjem fra en “weekend”, der godt nok startede i onsdags og sluttede i eftermiddags. I løbet af denne “weekend” har jeg, sammen med 4 andre provstivolontører og 4 globale fortællere, været på introkursus på Danmission.
I onsdags mødte jeg op uden rigtigt at kende nogen og med en pirrende nysgerrighed i maven for at møde de mennesker, jeg skal afsted med, og for at få mere at vide om, hvad jeg EGENTLIG skal i Cambodja i 3 måneder. Nu er det blevet fredag, og jeg har lært 8 søde, unge og dygtige mennesker at kende samt nogle yderst dedikerede ansatte hos Danmission. OG så er jeg blevet klogere på, hvad mit ophold i Cambodja kommer til at byde på, samt hvad jeg nu skal hjem og forberede til turen.

I og med at jeg har fået svar på nogle spørgsmål og er blevet klogere på en hel masse, så er der pludselig blevet plads til en spændthed og forventningsglæde, der formentlig og forhåbentlig kun bliver større, jo tættere jeg kommer på den 31. august.

Venligst fra Silkeborgvolontøren