FORBØN sommeren 2018

FORBØN sommeren 2018

Sommeren er over os.
Forbønsbrevet er kort denne gang, men det gør det ikke mindre vigtigt.

Fra Mødestedet v. Thyra Smith

Vi beder for dagligdagen på Mødestedet. Vi takker for alle de mange gæster, som kommer, for de frivillige og deres store engagement samt for de faste medarbejdere.

I juni måned sluttede Ramadan, fastemåneden, for mange af Mødestedets muslimske venner. Ramadan er en måned, som bruges til at bede, reflektere, have nærvær med Gud og fællesskab med familien.

Vi takker for de fine sommerafslutninger, som vi har haft inden ferien.

I juli måned er Mødestedet lukket. Vi beder om, at sommerferien må blive en tid med hvile og gode oplevelser. Flere af de unge glæder sig til de tværkulturelle sommerlejre. Flere af Mødestedets kvinder forbereder ture til deres hjemlande, hvor de skal besøge familier og venner.

Mødestedet har fortsat brug for forbøn for flygtninge og indvandrere. Vi beder om vilje til at hjælpe de mange, som har måttet forlade deres hjem og land. Vi beder om, at der må være nogen, som er villige til at tage imod mennesker, som er på flugt. Vi ved, at der er et mange komplekse udfordringer for dem, som skal finde ind i en ny kultur.

I begyndelsen af august deltager flere af Mødestedets venner of frivillige i Danmissions sommercafé. Vi beder for dette arrangement.

I august deltager Mødestedet også i Børnedage med aktiviteter i Saxogården, vores nabogade. Vi beder også for dette arrangement.

Tusind tak til alle som tænker på Mødestedet både med forbøn og økonomi.

Tak for fællesskab i Danmission og for den store støtte Mødestedets arbejde får både lokalt og rundt i landet.