Om Bisseruplejren

Bisseruplejren er sandsynligvis verdens bedste lejr. Siden 1977 har hundredvis af børn fået oplevelser for livet.

Bisseruplejren er en sommerlejr oprettet af Danmission. Lejren er for alle børn mellem 1. og 9. klassetrin – både danske og udenlandske naturligvis. Vi er som regel 80 børn og voksne på lejren: ca. 60 deltagere og 20-25 ledere.

Alle tiders sted

Bisseruplejren ligger 50 meter fra vandet, og lige op til en stor skov. Selve lejrbygningen har en masse små værelser hvor man bor sammen med andre børn på ens egen alder. Rundt omkring lejren er der fodboldbane og bålplads.

På opdagelse i verden

Hvert år rejser vi til et nyt land. Ja, ikke sådan helt rigtigt – men det føles altid sådan. Vi oplever hvordan man lever i det land vi kommer til, og vi hører om hvordan kristne missionærer fra Danmission arbejder der ude… i alverden.

Lederne

Der er ikke mindre end 20-25 ledere på lejren. De har til sammen et væld af kompetencer – og det gør, at vi kan skabe de bedst tænkelige rammer for en fantastisk sommerlejr. Stort set alle ledere, har selv tidligere været deltagere på Bisseruplejren.

I 32 år var Sonja Mahler Jensen lejrchef. Nu har Rikke Bentzen Wulff og Andreas Kuhlmann sammen overtaget denne post. Et ældsteråd bestående af lejrens ledere udgør den samlede ledelse.

Tilmelding

Du tilmelder dig til Bisseruplejren på dette link.

Hvis ikke du allerede har bestemt dig for at tage på Bisseruplejren, så skulle du tage at tænke på det! Men du skal være lidt hurtig med at tilmelde dig, for der er sikkert mange andre, som også gerne vil med.

Læs om lejrens formål

Læs om Bisseruplejren i 43 år