Børnelejr

For børn på 6-13 år

BLÅVANDGÅRD BØRENLEJR ER…

… lejren der fylder dig op med gode sommeroplevelser. Her er plads til alle og fællesskabet er i høj kurs. Det giver grobund for varige venskaber og en uforglemmelig ferie.

 

Børn fra hele Danmark, i alderen 6 – 13 år, har hver sommer en spændende uge med sjove temaløb, fyrtur, badning, spil, leg, fællessang, strand-OL, kreativ aftenunderholdning, natløb for 10+, købmandsture, engagerede og nærværende ledere, lækker mad fra lejrtanterne, udklædning, tænketid og refleksion.

 

Blåvandgård ligger på en sommerhusvej på første parket lige ud til en skøn badestrand i Vesterhavet ved Hvidbjerg Strand. Lejren har plads til ca. 38 deltagere, plus ledere og køkkentanter.

 

Har man én gang været på Blåvandgård, så er der stor chance for, at man bliver en rigtig ”blåvandgenser” og slet ikke kan lade være med at komme igen. Mange vælger også at ”overleve” det år de er 13. Så bliver de en uge mere og deltager i teenlejren, der altid ligger i ugen efter børnelejren.

 

Lejren er for børn i alderen 6 – 13 år.

 

Prisen er 975 kr. Ledere og tanter er allerede i fuld sving med at planlægge en spændende lejr, så skynd dig at tilmelde dig på siden her, så du sikrer dig en plads på årets lejr!

 

Er der spørgsmål, så kontakt lejrchef:

Kristine Dissing på telefon: 52 42 62 00 eller mail: dissing.kristine@gmail.com

Alexander Dissing på telefon: 30 96 41 64 eller mail: Alexander.dissing@gmail.com

 

VI SES TIL SOMMER!