Julehilsen fra Blåvandgård

Julehilsen fra Blåvandgård

Af: Andreas Gammelgaard Lauritsen

Igen til sommer er der børne- og teenlejre med Danmission på Blåvandgård.

Det er lejre med lange traditioner, som jeg er med til at arrangere nu for sjette gang.

 

Jeg har også selv været deltager mange år, og de lejre kan bare noget helt særligt. Som barn og teenager var der ikke noget, der kunne måle sig med “Blåvand”. Vennerne, jeg kun så den ene gang om året, omgivelserne og lederne. Særligt lederne kan jeg huske som nogen, der har været pejlemærker for mig.

 

Det har været en gave at være med til at arrangere en lejr, som har betydet så meget for mig selv. Det er tydeligt at mærke hvordan en uge udenfor vante rammer kan flytte unge mennesker, på en måde selv ikke deres forældre altid kunne forestille sig.

På Blåvand er der både noget planlagt program, men også tid til selv at bestemme. Der er tid til kortspil, JungleSpeed og Bezzerwizzer, eller til fodbold, volley og rundbold på boldbanen, men der er også store fantasiløb med udklædning og plads til at at være skøre og tossede sammen. Og så kan vi godt lide at diskutere og stille spørgsmål. Som ledere har vi tid til bare at være sammen og lytte til hvad, der sker i hovedet på deltagerne. Det er spændende at være med til at diskutere holdninger og tro, og mødes i dialog og udveksling af synspunkter både deltagerne imellem og sammen med lederne. Det er nemlig vigtigt for os ledere at vi ikke står og kigger på, men tager del i legen og i diskussionerne.

 

I år arbejder vi for anden gang sammen med Konfirmand Aktion om at fortælle endnu flere unge om teenlejren. Derfor er vores overordnede tema også “På vej”. Det glæder jeg mig til at se hvad, der kan komme ud af.

 

Vi vil gerne give endnu flere børn og unge mennesker en stor oplevelse på Blåvand, og håber I vil være med til at at fortælle om lejren i jeres netværk og til de børn og unge I kender.

 

Jeg er lejrboss på teenlejren, så er der spørgsmål til den, er I meget velkomne til at kontakte mig på mail andreasgamlau@gmail.com eller telefon 2490 3612.

Børnelejren står Linda Juul Thomsen for. Hun kan kontaktes på mail linda@vestermose.dk.

 

Børnelejren er den 16.-22. juli og teenlejren den 23.-30. juli. Læs mere her på siden, hvor tilmeldingen også findes. Og se flyeren med det samme her.

 

Vores reklame-flyer er vedhæftet. Den skulle være nem at printe dobbeltsidet på en farveprinter og lægge ved julekortene, men ønskes den tilsendt på papir kan det også lade sig gøre. Kontakt blot mig med adresse og antal.

 

De bedste Blåvand-jule-hilsner fra

Andreas Gammelgaard Lauritsen