Teenlejr

For unge på 13-18 år

På Blåvandgård er der plads til alle! Her er tradition for fællesskab og nære venskaber, og unge fra hele landet samles hvert år i de smukke omgivelser lige ud til Vesterhavet.

Vi tør godt love, at du i løbet af en uge på Blåvandgård vil blive mættet med oplevelser, du aldrig har haft før – og sent vil glemme! Fra vilde temaløb til ualmindelig aftenunderholdning. Fra badeture i Vesterhavet til natløb, fællessang og strand-OL. Fra andagt til fest-klæd-ud-aften, debat og refleksion. Og det hele samles i et spraglet fællesskab af toptunede deltagere og engagerede ledere.

 

Indtryk fra deltagere

”Jeg har været med på lejren i fem år, og det er den bedste uge i hele min sommerferie. Jeg kan ikke vente med at vende tilbage igen næste år.” – Karoline, 17 år

 

”Blåvand sætter sig fast i én, dybt inde… Der kan man virkelig være sig selv.” – Eva Marie, 15 år

 Eksempel på program

Programmet fra dag til dag kan variere meget på teenlejr, men alligevel er der mange ting, som går igen. Herunder er et eksempel på hvordan en dag er bygget op.

Der bliver hvert år sat et tema for lejren, som på den ene eller den anden måde handler om Danmissions arbejde. Der er de sidste år været temaer som Turen Til Indien, Mellemøsten og Dialog. Hvordan temaet gør sig gældende er forskelligt, men typisk er det temaet under morgenrefleksion og i eftermiddagsaktiviteterne.

8.30

Vækning og frivillig morgenbadning

9.00

Flaghejsning og morgenmad

9.30

Pligter (opvask, rengøring)

10.30

Morgenrefleksion

12.00

Middagsbadning

12.30

Frokost

13.00

Siesta

14.30

Eftermiddagsprogram (Fx flygtningeløb, strand-OL)

17.30

Badning

18.30

Aftensmad

20.00

Underholdning (Sange, konkurrencer, lege og brevkasse)

21.00

Forfriskning

22.00

Aftenandagt

22.30

Frivilligt aftenprogram

23.00

Godnat

 

Lederne

På Blåvandgård teenlejr finder du en flok friske unge ledere, som er total klar på at give dig sommerens bedste ferieoplevelse! Flere har selv været deltagere på lejren og har nogle af de bedste sommerferieminder derfra. Planlægningen af årets lejr er længe undervejs, og kun de fedeste, vildeste, skøreste, sjoveste, fordybende og tankevækkende aktiviteter kommer med i årets program. Vi glæder os til at være sammen med jer på Blåvand!