Ugen op til den store rejse

Ugen op til den store rejse

Turen går til Tanzania. Ikke bare som turist, men som volontør for Danmission.

Jeg sidder i min sofa i Nykøbing Falster. Her prøver jeg ved hjælp af utallige internet søgninger og Lonely Planet fortællinger og gode råd at blive klogere på den destination jeg snart skal nå.
Jeg tager til Tanzania, nærmere Karagwe District, som ligger nær Victoria søen. Det der med at ligge “nær” Victoria Søen kan virke lidt svært at forstå. Når noget er “nært”, i et så stort land som Tanzania hvor langt er det så væk fra denne Victoria sø? Jeg har endnu ikke forstået størrelsesforholdende og jeg tror ikke jeg forstår dem før jeg får dem at se i virkeligheden.
Med blogindlægget her, ville jeg blot præsentere mig.
Jeg hedder Frederikke Engberg Larsen. Jeg bor i Nykøbing Falster sammen med min kæreste og min kat og på onsdag d. 26/8-15 vil jeg tage til Kastrup Lufthavn. Ledsaget af min kæreste, søster, svoger og to niecer. Det er nemlig en ret stor begivenhed i min familie, at jeg skal på en så lang rejse, så der bliver gjort noget ud af det.
Derfra skal jeg sammen med min rejsemakker Ida, flyve først til Amsterdam derfra til Nairobi og endelig til Enteppe i Uganda hvorfra vi vil køre i Taxa til den tanzanianske grænse. Derfra vil vi blive hentet og kørt hen til vores endelige destination. Denne endelige destination har jeg heller ikke en præcis fornemmelse for hvor egentlig den er. Dette er et spændingselement i sig selv.
Jeg håber i vil følge med i min rejse og møde med Tanzania og tanzanianere.