Besøg fra Karagwe!

Besøg fra Karagwe!

Vores ophold her i Tanzania er ved at få en ende.

Så er der kun én gang tilbage i “the sewing club” og desværre er de fleste langt fra færdige med deres bolde. Jeg håber sådan på, at de selv vil fortsætte klubben når jeg er taget hjem, men jeg tvivler. De holder så meget af, at lære nye gloser og forsøge at bruge dem, når de snakker med mig. Jeg kommer til at savne de hyggelige eftermiddage i selvskab med de søde elever.
I onsdags tog jeg nogle billeder fra “the sewing club”. En af de mandlige elever, som er rigtig god til engelsk, kom forbi. Han var en rigtig stor hjælp, da ingen af de tilstedeværende elever kunne et ord engelsk. Han fungerede lidt som en oversætter. Da jeg var ved at tage billeder af eleverne kom endnu en mandlig elev ind og ville meget gerne være med på billedet. Bagefter insisterede han på at tage et billede med mig og eleverne.

imageimageimageimageimageimageimage

I går ankom de andre provstivolontører Ida og Frederikke fra Karagwe her til Mwanza med bus. En af lærerne på skolen hjalp os med at hente dem ved stoppestedet og køre os tilbage til vores hus. Vi viste dem rundt på skolen og lavede aftensmad sammen. I dag har vi planer om, at vise dem Mwanza by. Vi skal blandt andet på et stort marked, spise på en lækker restaurant og nyde en kop kaffe på en café. Imorgen tidlig tager vi på safari sammen med dem. Vi skal til Serengeti samt Ngorengore med 3 overnatninger, så mon ikke det næste blogindlæg omhandler vores safaritur.

Jeg glæder mig meget!