Et udklip fra min hverdag!

Et udklip fra min hverdag!

Naturen i Tanzania er fantastisk! Vidste i at den grønne farve i deres flag står for deres natur? Husk at i kan trykke på billederne for at se dem større.

I forgårs var Emanuel og jeg ude at spise på en restaurant med de finske missionærer, som også underviser på skolen. Det er noget de gør hver fredag og det er rigtig hyggeligt. Restauranten lå inde på et hotel højt oppe i klipperne og vi fik et bord aller øverst, så vi kunne nyde udsigten og solnedgangen imens vi spiste. Lige da vi ankom tog jeg det her billede:

image

Hernede går solnedgangen ekstremt hurtigt og det bliver mørkt på cirka 15 minutter. Jeg forsøgte at tage et billede af solnedgangen:

image

I går aftes spiste jeg aftensmad på skolen sammen med eleverne og fik en rundtur i haven på skolen. Der er så mange forskellige træer og blomster, som jeg aldrig har set før. Det var for mørkt i går til at tage billeder, men jeg har taget nogle billeder af haven i dag.

imageHer ses et appelsintræ, hvor der var nogle helt små grønne appelsiner på. De var desværre ikke til at tage billeder af.

image

Og selvfølgelig er der palmetræer i skolens have

image

Det bagerste høje træ er et avocado træ. Der var to små avocadoer på.

image

Et kæmpe mangotræ, med grønne mangoer på.

image

De små grønne mangoer på mangotræet

image

Det er svært at tage billeder af træer, når solen står så højt, men her er et juletræ. Et afrikansk juletræ. Træet blomstrer helt vildt i december måned og jeg håber at jeg kommer til at se det, selvom vi rejser hjem den 1. december.

image

Et billede af haven.

image

Og endnu et billede af haven.

Derudover havde jeg en meget sjov snak med en elev om os hvide mennesker. Jeg er blevet solbrændt i nakken og da jeg viste det til eleven blev han meget chokeret. Hvad var der dog sket med mig? Han mærkede hvor varm min hud var dér og han spurgte om jeg skulle have noget medicin for at få det væk. Det var lidt svært ikke at grine. Jeg prøvede at forklare at os hvide mennesker ikke er vandt til den kraftige sol og derfor bliver vi brændt. Vi kom også ind på emnet blå mærker. Da jeg sagde at mine blå mærker var blå blev han igen meget chokeret. Hvordan kunne ens hud blive blå? Meget besynderligt ifølge ham.

I sidste uge var jeg oppe på det lokale hospital for at spørge, om jeg kunne hjælpe med noget. Vi blev enige om, at jeg kunne lave nogle plakater omkring graviditet, som kunne hænge inde i venteværelset for gravide. Det er et rigtig dejligt hospital og jeg skal prøve at tage nogle billeder af det, næste gang jeg er der.

Jeg er super glad for at være her og kan ikke vente til min næste time jeg skal have med eleverne, hvor jeg har et boldspil klar til dem.