Misungwi!

Misungwi!

Jeg har for en små 3 ugers tid siden besøgt skolen Misungwi.

Vi undskylder for tekniske problemer, men nu er det endelig oppe at køre igen, så nu vil jeg fortælle om min søndag den 27. september.

Jeg besøgte, sammen med nogle elever og lærere, en skole ved navn Misungwi. Skolen deler børnene op i 3 forskellige kategorier: døve, blinde og albinoer. Den 27. september var børnenes dag og derfor forærede vi mad, slikkepinde og skrive artikler til børnene. Desuden fortalte eleverne en historie til de forskellige grupper. Det var sjovt at se hvordan de greb det an med de forskellige grupper. Det er trods alt en udfordring at fortælle en historie til en døv. Jeg tog nogle forskellige billeder fra dagen.

imageDe døve elever får fortalt en historie af nogle studerende fra vores skole. Der er en mand, som oversætter til tegnsprog.

imageDer bliver uddelt kram under historien.

imageDer bliver taget billeder med de døve elever og vores studerende. Når de tager hænder op over hovedet betyder det noget alla juhu!

imageDe studerende fra vores skole hjælper de blinde og døve elever med at få vasket deres hænder inden de skal spise.

imageAlt maden bliver sat frem på et bord af de studerende.

imageAlle eleverne sidder pænt og venter på deres mad.

imageDe studerende går rundt blandt eleverne og giver dem mad. De blinde skulle for eksempel have hjælp til at åbne deres banan og juice

imageOgså de helt små børn fik hjælp til at spise deres mad.

imageDe studerende danser for og med eleverne.

imageDe studerende trænger til en pause og en slikkepind.

imageMaden og slikkepindene er spist og eleverne venter spændt på hvad der nu skal ske.

imageDer bliver delt skole artikler ud til alle børnene. De fik hver en bog at skrive i samt en blyant.

imageDe sidste børn får deres skrive artikler.

Det var en rigtig stor oplevelse, at være på skolen. Nogle af børnene er blevet efterladt på skolen af deres forældre. Det er forfærdeligt at tænke på, at en toårig skal vokse op uden forældre bare fordi hun er født albino.